Turecko a európska brána - Pressburg, Adrian Peter
Turecko sa otriasa spormi o svoju identitu a budúce smerovanie. Európska únia je na dosah a zároveň v nedostižne. Turecko a Francúzsko. Turecko a susedia. Fundamentalizmus v Turecku. Evolúcia Európskej únie.