Metodologické aspekty hodnotenia výstupov výskumu a vývoja v rámci Európskeho výskumného priestoru - Hečková, Jaroslava
Teoretické východiská procesu hodnotenia výstupov výskumu a vývoja. Uplatňovanie procesu hodnotenia výstupov výskumu a vývoja v rámci krajín ERA (European Research Area - ERA). Princípy hodnotenia výstupov výskumu a vývoja na Slovensku.