Podmienené záväzky v účtovníctve podnikateľa - Šulovská, Miriama, 1980-
Charakteristika podmienených záväzkov v účtovníctve podnikateľa. Definovanie záväzkov podľa slovenskej právnej úpravy a podmienených záväzkov podľa IFRS. Dôležitá úloha podmienených záväzkov v účtovníctve podnikateľa.