Interné smernice dlhodobý nehmotný majetok a dlhodobý hmotný majetok - Vépyová, Mária
Postup pri vypracovaní internej smernice : Dlhodobý nehmotný majetok a dlhodobý hmotný majetok. Postup pri oceňovaní, účtovaní a invetarizácii zásob.