Keď rozhoduje cena - Boťanská, Mária
Výber nákupného miesta potravín na Slovensku v maloobchodných reťazcoch. Cenová úroveň ako jeden z najdôležitejších faktorov pri výbere. Ostatné faktory - rýchlosť vybavenie pri pokladni, zastúpenie zahraničných a tuzemských výrobkov.