TOP 2006 v slovenskej reklame
Vývoj reklamného trhu na Slovensku do roku 2007, objemy reklamy v médiách v rokoch 2001-2006. Segmenty reklamného trhu. Výsledky súťaže Zlatý klinec 2007. Hodnotenie Stratégií 2006.