Sociálne aspekty bývania - Pechová, Michaela, 1977-
Problematika bývania je jednou z najcitlivejších oblastí spoločenského života, pretože sa týka uspokojovania základných životných potrieb každého človeka. Podporná funkcia štátu pri zabezpečovaní bývania. Kritériá poskytovania sociálneho bývania. Vypracovaná Dlhodobá koncepcia bývania pre marginalizované skupiny obyvateľstva. Zásady zabezpečovania bývania pre marginalizované skupiny obyvateľstva. Príspevok na bývanie.