Bývanie na Slovensku a v Európskej únii - Koóšová, Miriam
Bytový fond v Slovenskej republike. Základný problém - nedostatok bytov. Požiadavka obnovy bytových domov. Bytová politika a Európska únia. Finančná dostupnosť nájomného a vlastníckeho bývania. Sociálne bývanie.