Úplné znenie vyhlášky o podrobnostiach o vykazovaní preddavkov na poistné na verejné zdravotné poistenie
Úplné znenie vyhlášky ... o ročnom zúčtovaní poistného a povinnostiach pri ročnom zúčtovaní poistného a o vzoroch tlačív ročného zúčtovania poistného na verejné zdravotné poistenie č. 239/2006 Z.z. v znení vyhlášky č. 177/2007 Z.z.