Spotreba slovenských domácností v nových ekonomických podmienkach - Holková, Vieroslava
Spotreba domácností a jej štruktúra sú podmienené ekonomickými faktormi, ekonomickou úrovňou krajiny, mierou akou sa domácnosti podieľajú na ekonomických aktivitách, možnosťami vlády riešiť sociálne problémy ako aj tradíciami danej krajiny. Spotreba slovenských domácností podľa štatistiky rodinných účtov. Regionálne porovnanie spotreby domácností.