Analýza 8. Smernice Európskej únie o audite individuálnej a konsolidovanej účtovnej závierky - Gogová, Monika
Analýza pôvodnej 8. smernice Európskej únie a novej smernice Rady Európskej únie o audite individuálnej a konsolidovanej účtovnej závierky. Ich hlavné rozdiely a vplyv novej smernice o audite účtovnej závierky na profesiu audítorov na Slovensku.