Kurzové rozdiely - Sklenka, Miloš
Charakteristika právnych predpisov podľa ktorých sa postupuje pri účtovaní o majetku a záväzkoch v cudzej mene: zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve, opatrenie Ministerstva financií SR č.23054/2002-92 o postupoch účtovania. Príklad účtovania rozdielov vo valutovej pokladnici s použitím ocenenia NBS.