Analýza sociálneho poistenia a zdravotného poistenia - Ivančíková, Jana
Zmeny v sociálnom a zdravotnom poistení po roku 2006. Sociálne poistenie v zmysle zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení. Zdravotné poistenie v zmysle zákona č. 580/2004 Z. z. o zdravotnom poistení a doplnení zákona č. 95/2005 Z. z. o poisťovníctve. Zúčtovacie vzťahy voči orgánom sociálneho a zdravotného poistenia.