Dodržiavanie liečebného režimu - Hudecová, Martina
Poskytovanie náhrady príjmu počas dočasnej pracovnej neschopnosti. Kontrola dodržiavania liečebného režimu. Porušenie liečebného režimu a následné sankcie.