Archivovanie a uchovávanie daňovej, účtovnej, personálnej a mzdovej agendy v zmysle novelizovaného zákona o archívoch a registratúrach - Gášpárová, Eva
Zmeny, ktoré prináša pre podnikateľov zákon č. 216/2007 Z.z. o archívoch a registratúrach. Archív, archívny dokument, sústava archívov, povinnosti archívov. Registratúry, správa registratúry, povinnosti pôvodcu registratúry, registratúrne záznamy - vyraďovanie. Uchovávanie daňovej, účtovnej, personálnej a mzdovej agendy.