[Účtovníctvo: Nadobúdanie zručností v podvojnom účtovníctve] - Meluchová, Jitka, 1965-
Recenzia na publikáciu:Účtovníctvo. Nadobúdanie zručností v podvojnom účtovníctve. Publikácia je rozdelená na dve základné časti- na časť teoretických vedomostí a zadaní príkladov k jednotlivým kapitolám a na časť riešení všetkých príkladov, ktoré sa nachádzajú v publikácii. Publikácia zaujímavým a komplexným spôsobom prezentuje podvojné účtovníctvo.