Verejno-súkromné partnerstvá-nástroj efektívnej alokácie verejných zdrojov - Čiernik, Anton
Informácia o konaní seminára s názvom Project Finance for PPP. Seminár sa konal 25. januára 2007 a organizovala ho sekcia bánk a poisťovní Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory.