Rýnsky spolok a význam jeho existencie pre ústavné, politické a spoločenské reformy nemeckých štátov v ňom združených - Dlugoš, Rastislav
Analýza historického pozadia vzniku a existencie Rýnskeho spolku a jeho orgánov. Pohľad na ústavné, politické a spoločenské reformy nemeckých štátov v ňom združených. Východiský, princípy, ciele a priebeh týchto reforiem..