E-learning šetří firmám čas i finance - Jirec, Aleš
Význam elektronického vzdelávania na príklade učiacej sa organizácie (Hewlett Packard). E-learning, virtuálne triedy. Tento komplexný systém vzdelávania prináša spoločnosti nemalé časové úspory, zeefektívňuje celkový vzdelávací proces a prináša požadovanú návratnosť investícií do vzdelávania.