Komunity ovlivňují práci s tacitními znalostmi - Mládková, Ludmila
Dôvody vzniku komunít v organizáciách. Rozdiely medzi komunitou a tradičným tímom. Formálne a neformálne komunity, členovia komunity, vývojové fázy života komunity. Význam komunít pre organizáciu. Dysfunkčné komunity.