Internetový obchod jako nástroj budování značky - Keyzlar, René
Výhody značkových obchodov na internete. Prepojenie klasického kamenného obchodu s internetovým. Cena v internetovom obchode. Dizajn moderného e-shopu. Postup pri nakupovaní. Marketing internetového obchodu. Hodnotenie úspešnosti obchodu. Problematika udržania si zákazníka.