Balanced scorecard jako nástroj učící se organizace - Urban, Jan
Riadenie a odmeňovanie výkonov zamestnancov metódou balanced scorecard (BSC) je u nás v rade firiem udomácnené. Jej prednosti však nie sú často celkom využité. Táto metóda sa môže stať prostriedkom riadenia zmien a tvorby učiacej sa organizácie. BSC ako nástroj presadzovania cieľov. Voľba cieľov a ich ukazovateľov.