Využíváte dobře svá data? aneb Jak poznat (a využít) potřeby zákazníka - Šmíd, Petr
Faktory ovplyvňujúce nákupné rozhodnutie zákazníka. Dôležitosť zhromažďovania a systematizácie informácií o zákazníkovi - market intelligence. Ako dosiahnuť poznanie trhu. Komplexné monitorovanie trhu.