Dane v trhovej ekonomike - Bošanský, Karol
Dane sú základom tvorby verejných financií v štandardnej trhovej ekonomike. Stabilita daňovej sústavy. Zásady a starostlivosť zdanenia. Spravodlivosť daní v dvoch dimenziách. Trend priateľského zdaňovania.