Nový trend : respektujte jednotlivce - Přikryl, Jan
Riadenie pracovnej sily nie je ani jednoduché, ani nákladovo účinné, pretože väčšinou používa štandardy a postupy pre celý ľudský kapitál firmy. Trendy ukazujú, že cestou prekonania neefektívnych investícií do ľudí a motorom rozvoja úspešných firiem budú riešenia šité na mieru jednotlivým ľuďom alebo aspoň skupinám pracovníkov. Koncept zameraný na jedinečnosť pracovníkov (workforce-of-one). Techniky pre riadenia typu worforce-of-one, perspektívy vývoja