Controlling v poisťovníctve - Krátka, Zuzana, 1968-
Controlling v poisťovníctve. Definícia controllingu. Controlling v užšom a širšom chápaní. Strategický controlling. Operatívny controlling. Controlling v rámci organizačnej štruktúry poisťovní. Interná kontrola v poisťovníctve. Interné a externé hľadisko internej kontroly, ich význam pre zlepšenie výkonu poisťovacích subjektov. Integrované controllingové riadenie predstavuje jeden z rozhodujúcich faktorov úspechu poisťovacích inštitúcií.