Benefity jako faktor loajality
Zdravým životným štýlom k vyššej lojálnosti. Čo prispieva k zvýšeniu atraktívnosti firmy na pracovnom trhu a k zvýšeniu jej konkurencieschopnosti. Nejde iba o peniaze. Zamestnanecké výhody. Komunikácia zámeru smerom k zamestnancom, správne načasovanie. Preventívna starostlivosť o zdravie sa vypláca. Zamestnanecké poukážky a ich výhody. Zamestnanecké benefity považované za najzaujímavejšie. Výhody šité na mieru. Skúsenosti zo zahraničia.