Simulace Monte Carlo v analýze rizika investičních projektů - Fotr, Jiří
Charakteristika metódy Monte Carlo. Analýza rizika investičných projektov. Simulácia Monte Carlo v analýze rizika. Príklady aplikácie simulácie Monte Carlo.