Kinoreklama má mnoho podob - Lamlová, Petra
Reklama v multikinách Palace Cinemas. Reklama na plátne a reklama mimo plátna. Rôzne formy reklamy mimo plátna. Označovanie väčšiny návštevníkov multikín ako "kinoreklamožrútov". Budovanie úzkej komunikačnej väzby s divákom. Budovanie partnerstva medzi Palace Cinemas a firmami.