Finančný lízing - Vépyová, Mária
Charakterizácia lízingu z pohľadu nájomcu a prenajímateľa. Prenajímateľ - deň účtovného prípadu. Nájomca - deň účtovného prípadu. Odpisovanie majetku obstaraného finančným prenájmom. Technické zhodnotenie prenajatého majetku.