Distribučná logistika v logistickom systéme firmy - Malindžák, Dušan
Jednotný, integrovaný, optimalizovaný materiálový tok, ktorý vznikne spojením jednotlivých častí systému tak, aby bol zabezpečený kolobeh tovarov a služieb ako hlavný cieľ logistiky. Členenie logistiky z hľadiska funkcií. Distribučná logistika. Základné prvky a funkcie distribučných systémov. Distribúcia a jej funkcie. Distribučná politika. Distribučné systémy - distribučné kanály. Fyzická distribúcia. Skladovanie a balenie. Výstup tovarov a nakladanie. Doprava.