Plánovanie skladovania: cesta k zvyšovaniu efektívnosti - Bednár, Andrej
Trendy ovplyvňujúce potrebu plánovania skladovania. Kontingenčné plánovanie na dobré zvládnutie nečakanej udalosti. Ako postupovať pri kontingenčnom plánovaní. Strategické plánovanie skladu. Znaky dobrého plánu. Metodológia strategického plánovania. Dôležitosť skladového informačného systému.