Etika audítora podľa európskej legislatívy - Hvoždarová, Jana
Záväznosť smerníc Európskej únie pre Slovenskú republiku. Od1.1.2007 nadobudla účinnosť Smernica parlamentu a Rady 2006/43/ES zo 17.5.2006 o štatutárnom audite účtovných závierok a konsolidovaných závierok, ktorou sa menia a dopĺňajú smernica Rady 78/660/EHS a ktorou sa zrušuje smernica 84/253/EHS ( novelizovaná smernica EÚ).