Osobitosti účtovnej závierky a finančné výkazy obcí - Kordošová, Alena, 1970-
Definovanie obce. Účtovná závierka obcí a jej náležitosti: súvaha, výkaz ziskov a strát, poznámky. Klasifikácia ďalších finančných výkazov okrem účtovnej závierky obce.