Využitie komoditno-odvetvových tabuliek pre potreby makroekonomickej analýzy - Vincúr, Pavol
Agregácia komoditno-odvetvových tabuliek dodávok a spotreby do vybraných sektorov podľa OKEČ. Komparácia vývoja zhodnocovacieho procesu vo vybraných sektoroch. Analýza vývoja jenotlivých zložiek pridanej hodnoty. Komparácia podielu vývoja vývozu na konečnom použití. Analýza vývoja podielu odpisov, miezd a prevádzkového prebytku na celkovej produkcii ako aj na medzispotrebe. Analýza vývojových tendencií vo vnútornej spotrebe na medzispotrebe daného sektora. Možné očakávané tendencie vývoja do budúcnosti s dôrazom na rast pridanej hodnoty.