Dopad harmonizace sazeb DPH v ČR - Klazar, Stanislav
Analýza dopadu zmien v sadzbách DPH, ku ktorým došlo v období pred vstupom ČR do EÚ, resp. k dátumu vstupu, na rozdelenie daňového bremena medzi české domácnosti. Postup kalkulácie daňového bremena domácností pred a po vstupe ČR do EÚ. Výsledky dopadu daňového bremena na domácnosti.