Cielene implementovať Lisabonskú stratégiu v ekonomike SR - Kosorín, František
Faktory a trendy rastu technologickej sily a úrovne Slovenskej republiky. Technologické dobiehanie vyspelejších krajín menej vyspelými. Analýza sily a výkonnosti technologických sektorov v ekonomike SR. Význam vývozu komodít a jeho štruktúry. Technologická sila a výkonnosť v produkcii spracovateľského priemyslu.