Ako podnikať
Z obsahu: Rast firmy neprináša iba radosť. Ako prežiť rast firmy. Desať rád pre začínajúce a rýchlo rastúce firmy. Strategický manažment. Hrou k záujmu i motivácii. Efektívny predajca - nesúhlas. Rekvalifikácia a doba určitá.