Finančníci i poštári zatiaľ o nákladoch na euro mlčia - Mravcová, Jana
Prieskumy vo finančných inštitúciách o nákladoch na zavedenie eura. Najviac fyzickej práce so zavedením eura čaká komerčné banky. Problémy okolo duálneho oceňovania. Slovenská pošta pripravuje vyčíslenie finančných a investičných nákladov na zavedenie eura. Skúsenosti zahraničných krajín, ktoré už zaviedli euro, by mohli pomôcť. Čo všetko budú potrebovať banky pri prechode na euro. Poisťovne to budú mať jednoduchšie.