Co podnik očekává od manažera znalostí - Antošová, Mária, 1965-
Manažment znalostí a potreba nového pohľadu na riadenie podniku, rozdelenie rolí a úloh jeho manažmentu. Úloha manažérov pri riadení znalostí. Úloha topmanažéra, líniového a znalostného manažéra. Akú produktivitu možno očakávať od znalostného manažéra. Závislosť úspechu podniku od ľudského kapitálu.