International Financial Reporting and Information Technologies - Is XBRL the Panacea? - Tumpach, Miloš, 1970-
Účtovníctvo ako efektívny nástroj na zhromažďovanie a prezentovanie informácií o finančnej situácii a výsledkoch podnikov. Zavedenie počítačov do širokej obchodnej praxe - história a súčasnosť. XBRL (eXtensible business reporting language) - čo umožňuje tento nástroj. Systematika XBRL pozostáva zo šiestich zložiek. Využitie XBRL vo finančnom (účtovnom) výkazníctve.