Podniková kultura jako faktor úspěšnosti podniku - Bieliková, Alžbeta
Bariéry rozvoja firemnej kultúry. Implementácia podnikovej kultúry. Niektoré druhy podnikovej kultúry, ktoré mapujú zložitý obsah sociálnej reality podnikov. Typológia americkej autorky W. Hallovej - kompasový model založený na dimenzii asertivity a citlivosti. Štyri štýly kompasového modelu podnikovej kultúry: severný štýl, južný štýl, západný štýl a východný štýl kultúry. Charakteristika jednotlivých štýlov.