Znížme rovnú daň na 16 percent - Sulík, Richard
Čo je podstatou návrhu na zníženie dane na 16 percent. Zrušenie 40-tych výnimiek. Zrušenie špeciálnych daňových režimov. Nezdaniteľné minimum. Očakávané prijatie daňovníkmi.