Postavenie znalca v daňovom a sociálnom systéme - Majdúchová, Helena, 1963-
Postavenie znalca ako fyzickej osoby. Daňové povinnosti znalca, ktoré vyplývajú z daňových zákonov, ako aj postavenie znalca v systéme zdravotného a sociálneho poistenia. Znalecká činnosť versus podnikateľská činnosť. Znalec a daňové povinnosti. Znalec a odvodové povinnosti. Tabuľka odvodov od 1. 1. 2007.