Ako prispieť k zvýšeniu konkurenčnej schopnosti podniku? - Kucharčíková, Alžbeta
Podnikové vzdelávanie pracovníkov z pohľadu zvyšovania konkurencieschopnosti podniku. Výber účastníkov a analýza ich preferencií. Faktory ovplyvňujúce voľbu metódy podnikového vzdelávania.