Čo prináša posledná novela zákona o účtovníctve - Hájková, Anna
Zákon z 18. júna 2002 č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 198/2007 Z.z. Cieľom novelizácie zákona o účtovníctve je zavedenie novej metodiky účtovníctva v štátnej správe a samospráve. Úplné znenie novelizovaného zákona.