Ekonomická pridaná hodnota v podnikoch cestnej dopravy v SR - Majchrák, Jozef
Meranie finančnej výkonnosti podniku dopravy pomocou ukazovateľa EVA. Prieskum na zistenie súčasného stavu merania výkonnosti v podnikoch cestnej dopravy v SR. Model EVA v systéme podnikového riadenia.