Kontrola podáva samosprávam ruku - Tábory, Peter
Zistenia Najvyššieho kontrolného úradu SR (NKÚ SR) z kontrol vykonaných v samospráve v roku 2006. Bolo vykonaných 19 kontrolných akcií u 43 subjektov. Rozpočty a hospodárenie s finančnými prostriedkami v popredí kontrol. Register chýb a nedostatkov. V rámci mimoriadnych kontrol NKÚ SR zistil nedodržanie stanoveného účelu použitia poskytnutých finančných prostriedkov... Pracovné stretnutia kontrolórov.