Zdravie je hodnotou, a nie tovarom - Gallo, Rudolf
Zdravie občanov je základom pre produktivitu a ekonomický rast štátu. Súčasné problémy zdravotníctva sú dedičstvom minulosti. Poistný systém v zdravotníctve. Návrh na vytvorenie jednej zdravotnej poisťovne. Sieť zdravotníckych zariadení. Príčiny zadlžovania týchto zariadení a prijaté opatrenia. Nedostatočná informatizácia zdravotníctva.