EMBA - skok vzhůru
Štúdium Executive MBA určené pre manažérov, ktorí už majú skúsenosti s vedením. Cieľ štúdia EMBA. Dôležitý predpoklad - výber správnej školy. Prehľad najlepších (E)MBA škôl sveta. Náklady na štúdium. Prečo manažéri študujú EMBA. Podľa čoho si vybrať školu.